| BASIN BÜLTENİ: İsim sponsorluğumuz hakkında |
|
Medical Park Hastaneler Grubu spora desteğini sürdürüyor
Medical Park Hastaneler Grubu ile büyük bir işbirliğine imza atan Antalyaspor, 2010-2011 sezonunda sahalarda “Medical Park Antalyaspor” olarak anılacak. İşbirliği ayrıca, Takım’ın tüm sağlık hizmetlerini de kapsıyor
Antalyaspor ve “Herkes İçin Sağlık” sloganıyla kaliteli sağlık hizmetlerini tüm Türkiye’ye ulaştıran Medical Park Hastaneler Grubu, 2010-2011 sezonu itibariyle büyük bir işbirliğine imza attı. Futbol alanında, 2+2 yıllık ve A2 takımlarını içeren bu işbirliği kapsamında; Antalyaspor yeni sezonda sahalarda “Medical Park Antalyaspor” olarak anılacak. İşbirliği ayrıca, Takım’ın tüm sağlık hizmetlerini de kapsıyor. 20 Temmuz 2010 tarihinde The Marmara’da düzenlenen imza töreni, Antalyaspor Başkanı Hasan Y. Akıncıoğlu ve Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta’nın katılımıyla gerçekleşti.
Bu işbirliği çerçevesinde “Medical Park Antalyaspor” adını alan takımın ayrıca tüm sporcu, teknik heyet ve çalışanlarının sağlık hizmetleri de Medical Park Hastaneler Grubu tarafından karşılanacak. Necati ve Deniz, Medical Park Antalyaspor’da Yeni sezona iddialı giriş yapan Medical Park Antalyaspor Takımı’nın yıldız oyuncusu Necati de geçen sezonda bitmiş olan sözleşmesini bu işbirliğinin gündeme gelmesiyle beraber yeniledi ve takımda kaldı. Takım, yeni sezonda Fenerbahçe’den transfer olan Deniz’in katılmasıyla daha da güçlendi. Sezona iddialı giriş yapan Medical Park Antalyaspor 2010-2011 sezonun en dikkat çeken takımlarından biri olacak.
Medical Park ve Antalyaspor’un ortaklaşa düzenlediği imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Hasan Y. Akıncıoğlu toplantıyla ilgili görüşlerini şu sözlerle ifade etti: “Türkiye’nin en güçlü ve itibarlı sağlık kuruluşlarından Medical Park Hastaneler Grubu ile yapılan işbirliğimiz vesilesiyle, Türk sporuna katkılarını hiç bir zaman esirgemeyen ve gerçek bir sporsever olan, Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta’ya teşekkür ediyorum. Bu işbirliğinden aldığımız güçle bu yıl Turkcell Super Lig’de fırtına gibi eseceğiz.
Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise konuya ilişkin şunları söyledi: “Bugüne kadar hep spora yakın olan ve sporu destekleyen bir kuruluş olduk. Bugün de Antalyaspor’la hayata geçirdiğimiz bu işbirliğinin uzun yıllar sürmesini arzu ediyoruz. Bununla beraber spor ve sporcu sağlığı konusunda hedeflerimiz büyük. Bu kapsamda hayata geçireceğimiz projelerimiz için de bu işbirliği büyük önem taşıyor. Antalyaspor ve Medical Park’ın sinerjisi ise hedeflerimize ulaşmamızda büyük bir rol üstlenecek. 2010 – 2011 sezonunda Antalyaspor Takımı’nın tüm oyuncularına ve ekibe şimdiden başarılar diliyorum. İşbirliğimizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Bilgi için: Bersay İletişim Grubu 0212 337 51 00 Sibel Kahraman: Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir 0212 337 52 35 / 554 435 49 83 Seval Baş: Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir 0212 337 52 97 / 555 811 22 26
Medical Park Hastaneler Grubu: 15 yıldır Türkiye’de hastanecilik alanında faaliyet gösteren Medical Park Hastaneler Grubu; İstanbul-Bahçelievler, İstanbul-Fatih, İstanbul-Göztepe, İstanbul-Sultangazi, Antalya, Batman, Bursa, Elazığ, Gaziantep, Ordu, Samsun, Tokat, Uşak ve Van’daki toplam 15 hastane, 6000'i aşkın doktor ve çalışanıyla “Herkes için sağlık” ilkesi ile hizmet vermektedir. Okunma sayısı: 1707 0 Yorum
Yorum yaz
Yorum ekleyebilmek için giriş yapmalısınız. Kayıtlı kullanıcı değilseniz lütfen kayıt olun.
|
20 Temmuz 2010, Salı

